Inget spel för Spinnars mot Västerås

Anders Spinnars klev av matchen mot Sirius i fredags med smärtor i ljumsken. Nu har han blivit undersökt av sjukgymnast och det blir inget spel för Anders imorgon mot Västerås.

För bollnasbandy.se berättar Spinnars att det rör sig om en bristning i ljumsken.  Det var i ett läge i andra halvlek i den blöta matchen mot Kalix förra veckan som det brände till i ljumsken. Anders kunde ändå spela kvar men den långa bussresan hem till Bollnäs förvärrade känningarna. Mot Sirius i fredags var sedan Anders tvungen att kliva av eftersom han hade problem med att kunna svänga ordentligt.

Anders har nu fått ett program av sjukgymnasten med övningar som ska hjälpa till att läka skadan. Hur lång tid det tar är svårt att säga. Det blir att se lite från dag till dag vad som händer. Anders berättar att han aldrig haft problem med ljumskarna tidigare så det blir att lyssna till sjukgymnasten och göra som han säger. Klart är att det inte blir något spel den här veckan för Anders.

-Det är frustrerande att inte få vara med och spela, men jag är inte 100 % nu och då ska jag inte vara med och spela heller. Ville kommer att ta min plats på backen och det kommer att fungera bra, säger Anders.

Angående morgondagens tuffa bortamatch, som Anders får se från sidan, tror han att Bollnäs har en bra chans att ”ställa till det”.

-Västerås är ett lag där alla är starka. Men har vi en bra dag så har vi goda chanser. Det gäller att vara med direkt från början. Det är lite hugget som stucket vem som vinner, avslutar Anders.

Vi tackar Anders för lägesbeskrivningen och önskar ett snabbt tillfrisknande.

Anders Gårdestig