Jesper Larsson klar för två år.   

Nästa spelare som skrivit på är Jesper Larsson, han berättar att det kändes som ett naturligt steg att flytta tillbaka till Bollnäs förra säsongen. I SAIK blev det sm-guld med juniorerna, att därefter få komma tillbaka hem och träna och spela med världsspelare har varit strålande för min utveckling. Jag är jättenöjd med den gångna säsongen, fått bra med speltid och lärt mig massor.

Mitt mål är att bli en etablerad elitspelare, och det känns bra att kunna skriva på för två nya år med Bollnäs. För mig är det viktigt att få allt runtomkring att fungera, att då fortsätta på hemmaplan är perfekt. Bor fortfarande hemma där jag får bra stöd, förståelsen för satsningen finns på alla sätt. Så bättre miljö kan jag inte ha vare sig hemma eller i laget fortsätter Jesper. Det är bara en sak som behöver fixas, ett jobb! Men det måste gå att kombinera med bandyn. Läser ekonomi på gymnasiet nu och studierna är klara i juni. Finns det någon som behöver en gymnasieekonom, så kan de kontakta Robban skrattar Jesper i telefonen.

Robban Lindgren berättar att föreningen vill fortsätta att satsa på våra juniorer, Jesper har alla de färdigheter som behövs för att bli en bra bandyspelare. Och han är villig att satsa fullt ut vilket är viktigt.

Från webbredaktionen önskar vi Jesper välkommen och lycka till kommande säsong.

/Klas ”Boråsarn” Ström