Jesper Larsson ny instruktör på bandygymnasiet

Jesper Larsson ny instruktör på Bandygymnasiet

Vår partner Torsbergs Elitbandygymnasium har rekryterat Jesper Larsson som ny bandyinstruktör på skolans NIU-utbildning (Nationell Idrottsutbildning).

Jesper, som således eftertäder Ville Aaltonen som för närvarande är tjänstledig, har påbörjat sin tjänst och arbetet med att utbilda och skapa bra förutsättningar för kommande elitbandyspelare.

Bollnäs Bandy ser Bandygymnasiet som en mycket viktig pusselbit, både på kort- och på längre sikt. Arbetet inom föreningen med att utveckla helhetslösningar för nuvarande elever och att göra det ännu mer attraktivt för nya elever/spelare, pågår. Det ligger självklart i klubbens intresse att samarbetet med Torsbergs Elitbandygymnasium fungerar på ett bra sätt. Därför kommer Bollnäs Bandy att jobba med flera viktiga frågor. Målsättningen är att fördjupa kontakten och samarbetet mellan skola och förening i syfte att optimera möjligheterna för NIU-eleverna.

Magnus Dehlin, samordnare för NIU-verksamheten på Torsbergsgymnasiet, kommenterar tillsättningen av Jesper såhär: – Vi fick över 10 sökande till tjänsten och hade en handfull med riktigt intressanta namn. Vi kunde därför välja mellan flera personer som alla hade blivit en bra lärare på Bandygymnasiet, så från skolans sida är vi riktigt nöjda.

Bollnäs Bandy vill önska Jesper varmt välkommen och samtidigt rikta ett stort tack till Ville för hans stora arbete och hans engagemang på bandygymnasiet.

Styrelsen