Jockes tankar: Tuff uppgift mot Vetlanda

En poäng i Lidköping, är en poäng! Sen känns naturligtvis väldigt snöpligt att mista en poäng så där i matchens sista slag. Speciellt när vi genomför matchen på ett väldigt bra sätt och även har möjligheter att stänga matchen i andra halvlek. Men det var god underhållning och spännande hela vägen.

Det var faktiskt mitt första besök i hallen i Lidköping, vilken arena! En sån arena tycker jag att invånarna i Bollnäs ska unna sig, en mötesplats för alla!
I Sandviken bor jag granne med med Göransson arena, men den kan inte matcha Lidköpings arena trots att den förmodligen är mycket dyrare. Lidköping har lyckas att göra en relativt stor Arena till en tajt bandyarena med närhet mellan publik och spelare, dessutom är det varmt och skönt men ändå bra isförhållanden.
En perfekt mötesplats för alla åldrar i Lidköpings kommun, som förmodligen höjer mervärdet för kommuninvånaren i Lidköping. Efter besöket i Lidköping så förstår jag att Villa/Lidköping har det publiksnitt man har.

Ikväll möter vi ett obesegrat inomhuslag igen, Vetlanda. En svår och tuff uppgift, ett skridskostarkt och hårt jobbande lag. Lagets största profil är nog Johan Löfstedt, en explosiv spelare med ett bra spelsinne och skott.
Laget har flera goda skyttar som gärna tar avslut, Christian Mickelsson och Jocke Andersson är två gubbar som vi får se upp med! Även Jesper Hvornum verkar ha ställt in sitt sikte på hörnor!

Som vanligt vid den här årstiden är det svårt att matchplanera på hemmaplan, vädret kommmer att avgöra hur vi ska planera matchen mot Vetlanda. Det är lite som längdskidåkning när man ska bestämma valla, vad kommer att ”funka” bäst idag?

Känns även roligt att få visa upp en elitseriedebutant ikväll, Patrik Aihonen! Målvakt och en Bollnäs produkt!
För övrigt så är det 8 stycken Bollnäs produkter på isen ikväll i hemmalaget, väldigt hög siffra inom dagens elitidrott.

Jocke Forslund