Joel Wigren gör comeback i Bollnäs!

Nu duggar nyförvärven tätt. Idag gjorde Bollnäs klart med sitt tredje nyförvärv och det är en gammal bollnäsbekanting som gör comeback på Sävstaås. Joel Wigren skrev idag på ett tvåårskontrakt med klubben.

Välkommen tillbaka till Giffarna, Joel! Hur många år sedan var det du lämnade?

-Det var efter andra finalen där, 2011, så det är sju år sedan. Men det känns inte som att det är så länge sedan.

Efter fyra år i Sirius och två i Broberg är du nu tillbaka på Sävstaås. Hur känns det?

-Det känns bara bra! Man har alltid haft den tanken att man ska spela för Bollnäs igen. Så när Robban ringde i år och i och med att jag bor och jobbar i Bollnäs så var det ett ganska lätt val i slutändan och det känns jätteroligt.

Hur har du utvecklats som bandyspelare under dessa år?

-När jag flyttade var jag ju en juniorspelare. Nu har jag spelat i elitserien några säsonger och har blivit mer rutinerad och helt klart tryggare och bättre bandyspelare. Jag har nog utvecklat det mesta tror jag.

Ser du dig främst som en mittfältare?

-Ja det är väl mittfält men kan även spela på en halvposition, men det är mittfältare som jag ser mig själv som.

Robert Lindgren är nöjd över att ha fått tillbaka Joel till Giffarna.

-Han är en återvändare som kan Bollnäs och har flera år i elitserien i bagaget. Joel kommer att tillföra mycket med sitt bandykunnande.

Med detta hälsar vi även Joel Wigren välkommen tillbaka till Bollnäs!

Anders Gårdestig