Marcus Ståhl förlänger med Bollnäs

Idag blev det klart att ytterligare en spelare förlänger med Bollnäs då Marcus Ståhl skrev på ett nytt kontrakt på 1+1 år.

Att det inte blev ett längre kontrakt beror lite på den kommande familjesituationen.

-Jag har väl varit inne på att jag ville förlänga hela tiden, berättar Marcus. Att det inte blir mer än ett år beror på att vi precis ska få barn och jag vill ta ett år nu först och se hur det går.

Marcus ser fram emot kommande säsong efter en lite konstig säsong 17/18.

-Vi hade många positionsbyten på spelare och mycket sjukdomar och skador och en som slutade. Så det blev tufft men jag tyckte ändå att vi fick ut mycket av den trupp vi hade. Jag tycker det ser bra ut inför kommande säsong, både för min egen del och för laget. Det känns ju så och annars skulle man inte hålla på heller om man inte trodde på vad vi gör, säger Marcus.

-Marcus är en spelare som vill fortsätta att vara med och göra bra saker i Bollnäs, säger Robert Lindgren som i och med Marcus signatur fått ännu en bit på plats i laget inför kommande säsong.

Anders Gårdestig